Mijn missie


De afgelopen jaren heb ik al veel klanten tevreden mogen stellen met mijn professionaliteit in mijn vakgebied. Hieronder een kleine selectie van tevreden klanten.

Lianne

Al vijf jaar kom ik voor mijn nagels bij schoonheidssalon Sharon Geurts. Ik ben heel tevreden over het geleverde werk, er wordt namelijk passend advies gegeven, goede kwaliteit geleverd maar vooral hoe Sharon met je omgaat. Sharon heeft een open houding en luistert dan ook goed naar mijn wensen.

Amber

Schoonheidssalon Sharon Geurts komt altijd haar afspraken na, ze heeft een heel fijn ontvangst en weet waar ze goed in is. Sharon heeft een breed aanbod uit verschillende kleuren en neemt de tijd voor je. Rebecca

Erg tevreden over schoonheidssalon Sharon Geurts, ik krijg vaak complimenten over mijn nagels van andere personen. Ook blijven de nagels altijd goed zitten. Sharon denkt altijd goed mee over de kleur en lengte van de nagels voor iedere klant om zo de beste kwaliteit te leveren. 

Kelly

Pas drie keer een afspraak gemaakt, maar nu al zo tevreden. Sharon heeft passie voor haar vak en dat laat ze dus ook in de praktijk zien. Alle certificaten die ze heeft behaald zijn voor iedereen zichtbaar. Dit laat zien dat ze blijft investeren in haarzelf.